Met Airplant-ART integreren we groen op een unieke manier in het interieur


Verzorging & Levensduur

De verzorging is eenvoudig, eens per week even sproeien met de eenvoudige druksproeier van Queen Airplants.

Deze plantenspuit bevat extra voeding en mineralen om de planten een extra boost te geven. Als de plant minder wordt, is deze eenvoudig te vervangen in het gaas. De eerste maand garanderen wij 100% garantie op alle planten. Daarnaast garanderen wij ook een heel jaar 100% garantie bij afsluiten van een onderhoudscontract, vraag gerust naar de voorwaarden.

Je ontvangt een gratis druksproeier met voeding bij aankoop van het Luchtplant-Schilderij.

Materiaal

De omlijsting van het Luchtplant-Schilderij is gemaakt van gepoedercoat aluminium. Dit duurzame materiaal is licht, sterk en geheel kras- en roestvrij. De kleur is mat zwart, maar dit kan naar wens worden aangepast. Door de kleurcoating heeft het luchtplantenschilderij strakke uitstraling en komt in elk interieur tot zijn recht. In het midden van het frame zit roestvrij gaas gespannen van metaal, waar de planten in worden gehangen. Door het dunne draad krijgen de planten een zweverige uitstraling en doet de naam luchtplanten hen nog meer tot hun recht.

Lees hier meer over de omlijsting van het Luchtplant-Schilderij


Positieve effecten op de werkvloer

Het hebben van planten in het interieur is aantrekkelijk en sfeer verhogend.
Maar naast het op-pimpen van de kale muren bevordert het Luchtplant-Schilderij ook de lucht, luchtplanten zijn namelijk ook luchtzuiverend. TNO-onderzoek bewijst dat een plantenmuur de concentratie en arbeidsproductiviteit doet verhogen en het ziekteverzuim tot wel 15% verminderd. Door het helende en rustgevende effect van planten neemt daarnaast ook de creativiteit van werknemers toe. Dit wil jij toch ook voor je werknemers?


Vrijblijvende afspraak?

Het is altijd fijn om even te weten wat u kan verwachten van onze service en wat Airplant-ART voor u kan betekenen.

Laten we eens een vrijblijvende afspraak inplannen om samen te kijken naar de mogelijkheden voor uw bedrijf of woning.

Vertel hiernaast waar u interesse in heeft en wat voor afspraak het beste voor u schikt, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.