Queen Airplants blog

luchtplantjes waar te koop

Waar kun je luchtplantjes kopen? Winkel vs online

October 22, 2020 3 min read

Het is begrijpelijk dat je plantjes eerst eens in het echt wilt zien voordat je ze koopt. Maar waar kun je luchtplantjes kopen? En hebben de winkels dan wel de beste plantjes? In dit blog vertel ik je waar je op moet letten bij het aankopen van luchtplantjes.

Read More
Video over ondernemen met Hogeschool

Video over ondernemen met Hogeschool

September 30, 2020 2 min read 1 Comment

Studeren en ondernemen is soms best een uitdaging.. Tussen alle lessen, deadlines en tentamens ook nog zelf de motivatie en tijd vinden om aan de slag te gaan vraagt enige discipline! Toch doe ik het met alle plezier en combineer ik mijn studie met Queen Airplants. Met de Hogeschool nam ik een video op over hoe ik ondernemen en studeren combineer. 

Read More
VIDEO: Hoe ik Airplant-ART maak in de kwekerij

VIDEO: Hoe ik Airplant-ART maak in de kwekerij

September 08, 2020 1 min read

In deze video neem ik jullie mee in de kwekerij en laat ik zien hoe we de luchtplanten kweken en selecteren voor Airplant-ART.
Read More

Geweldig! Jouw luchtplantje bloeit. Maar hoe nu verder?

Geweldig! Jouw luchtplantje bloeit. Maar hoe nu verder?

September 08, 2020 2 min read

Bloeiende luchtplantjes zijn prachtig! Maar toch wekt het ook veel vragen op, zoals gaan mijn luchtplantjes na de bloei snel achteruit of zelfs dood? En gaat het luchtplantje nog stekjes geven? In deze blog lees je meer over de verzorging van bloeiende luchtplantjes, stekken en clusters van luchtplanten.
Read More
Kantoorproject Airplant-ART

Office project Airplant-ART

March 19, 2020 1 min read

Met veel trots heb ik  mijn eerste project van Airplant-ART geplaatst op Boekestijn Administratiekantoor. 
Read More
5 dingen die jij nog niet weet over Luchtplantjes! (#4 schokkend!)

5 things you don't know about air plants yet! (# 4 shocking!)

January 23, 2020 2 min read

Interesting facts and tips you should know about Airplants. Grow the most beautiful plants! Read more quickly...
Read More

Wat zijn luchtplantjes? En wat is Tillandsia?

What is Tillandsia?

January 16, 2020 3 min read

What are Tillandsias? Are these plants taken from nature? Does a Tillandsia die after blooming? In this blog you will find common questions and something you DO NOT know about Tillandsia yet! Read more..

Read More